"Man kan ha kul utan alkohol"

Publicerad 2015-01-10 17:26:00 i Skönhet,

Det uttrycket asså! Haha visst man kan ha kul utan alkohol,men kan man verkligen ha kul utan alkohol på fester? Isåfall ska man vara en jävligt rolig och pratsam människa då.
Man har inte kul på fester nykter.Haha.

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-10 21:25:51

Jag är nu för tiden nykterist och har mycket roligare på fester utan alkohol. Människor som säger att man inte kan ha roligt utan alkohol är för det mesta fjortisar.

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-10 23:54:05

jag har kul utan alkohol på fester. det är från person till person Elin, alla är olika, alla tycker olika :)

Svar: Japp! Alla tycker olika,och jag tycker inte det är kul som jag skrev :) Man har rätt att säga/skriva sina åsikter satt, sen har jag inte bett om att alla ska hålla med mej heller :)
elin landgren

Postat av: Anonym

Publicerad 2015-01-10 23:58:29

Jag håller faktiskt med ovanstående kommentar. Jag tycker detta var ett onödigt påhopp. Jag både dricker och håller mig nykter på fester, det sistnämnda lite oftare och det är alltid lika kul vad man än är. Man kan fortfarande vara rolig och pratsam när man är nykter även fast man inte är så speciellt pratglad och outstanding i vanliga fall. Jag tror snarare att de som inte har kul på fester nykter försöker inte göra det så bra som möjligt fast man vet att det ät onyktra,flummiga personer man umgås med.

Svar: Ja alla tycker ju olika och jag skrev min åsikt och sen har jag inte bett om att ni ska hålla med mej alls :)
elin landgren

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bor: Sollefteå Född: 1997 Status: Singel Om mig: Jag går i estet med inriktningen sång,jag är vegetarian,musikalisk,otålig,kreativ. Jag bjuder för det mesta på mig själv och är ganska konstig och annorlunda. Jag bor hemma hos mina föräldrar men drömmer att bo utomlands och resa mycket med min bästa vän och mera. Jag älskar att hålla på med smink och skönhet. Hoppas du tycker om min blogg. För att kunna se hela bloggen så måste du zooma ut en gång. Kontakt - elin.landgren97@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela