Jag är så jäkla less på mej sälv

Publicerad 2015-01-09 13:53:29 i Tankar och åsikter,

Som rubriken lyder haha! Jag är så himla jävla less asså! Tro mej jag ljög inte när jag skrev att jag inte bryr mej om vad andra tycker men Jag i skolan har typ ALLTID varit tyst inte vågat göra något eller säga något speciellt och jag är så jäkla less på mej själv som sagt,liksom den personen är jag verkligen inte egentligen. Alltså den jag är på skolan.. och jag vet inte varför jag är såhär heller men det kan ju bero på att jag fortfarande har dåligt självförtroende och så vidare.

Alltså om jag tex, tycker nån är grymt snygg eller om jag är intresserad av någon så kränker jag typ ner mej själv,
Jag tänker typ såhär
" Nej men elin,alla snackar säkert skit om dig och tycker du är jättekonstigt och alla på hela skolan vet typ att du har tics och att du är jättetyst och att du var skitful och äcklig när du va liten" HAHA ungefär så tänker jag då så då struntar jag i att säga något eller gå fram och prata med någon. Eftersom inuti mej så känner jag att ALLA är så himla mycket bättre än vad jag är. Om en kille visar intresse för mej tex så kan jag tro att han driver med mej med sina kompisar eller något fast han faktiskt inte gör det.
Jag har så himla konstiga tankar så jag vet inte vart jag ska vägen.
Jag vill ju visa vem jag egentligen är på riktigt, att jag tycker om att gå på fester egentligen men kanske inte vågar för jag är så himla rädd för att prata med folk jag typ inte känner. Och att jag har massa roliga intressen,att jag vill ha många kompisar och gå ut och äta/på fest osv med vänner. Men det här har typ stoppat mej från att skaffa nya vänner och jag försöker för varje dag som går att ändra på det men det tar så himla lång tid..
Som sagt jag vill visa den galna konstiga roliga människa jag egentligen är, men vågar inte. Haha låter superknasigt men så är det, nån kanske till och med känner igen sig.
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Bor: Sollefteå Född: 1997 Status: Singel Om mig: Jag går i estet med inriktningen sång,jag är vegetarian,musikalisk,otålig,kreativ. Jag bjuder för det mesta på mig själv och är ganska konstig och annorlunda. Jag bor hemma hos mina föräldrar men drömmer att bo utomlands och resa mycket med min bästa vän och mera. Jag älskar att hålla på med smink och skönhet. Hoppas du tycker om min blogg. För att kunna se hela bloggen så måste du zooma ut en gång. Kontakt - elin.landgren97@hotmail.com

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela